Bullet For A Bad Man objavili EP



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Bullet For A Bad Man objavio je EP pod nazivom "Mediterranean Leaves" u izdanju Ammonite Records-a. Reč je o muzičkom materijalu na kom u instrumentalnoj formi dominraju funk, jazz i afro ritmovi. 
Bend deluje nekoliko godina, a karijeru su počeli pod nazivom Metak za zlikovca. Objavili su dva LP-ja, a potom su uz nekoliko promena u grupi promienili naziv u Bullet for A Bad man. 

"Mediterranean Leaves" je njihov prvi EP na kome se nalaze četiri instrumentalne numere. Ideja autora je da se predstavi spefičičan muzički susret Evrope i Afrike. 

EP "Mediterranean Leaves" već od danas može da se nađe na svim relevantnim digitalnim muzičkim platforama kao in a youtube-u. 

Prvi singl sa izdanja je pesma "Manevarka", za koju će biti snimljen i video spot.





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku