Deset godina teškog Mamurlook-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski  bend Mamurlook obeležava desetogodišnjicu svog postojanja.

Petak, 23.03.2018. rezervisan je za veliki ska - punk show, koji će u 21 čas zagrmeti iz prostorija Omladinskog centra CK - 13popularne "Crne kuće". 
Deset godina od svoje prve svirke bend Mamurlook obeležiće velikim koncertom, kojim ujedno najavljuje regionalnu turneju i izlazak albuma. Koncert će biti zabeležen video i audio zapisom, a sve fanove bend će u veoma skoroj budućnosti počastiti  koncertnim snimkom kao zasebnim izdanjem. 
  

  (Autor fotografije Bojan Ćile Miletić) 

Bend Mamurlook nastao je 2008. godine. Iza sebe imaju veliki broj nastupa na festivalima i klubovima širom regiona. Sviraju punk i ska muziku sa primesama regea, bluza, pa čak i hard kora. Iako im zvanično izdanje albuma tek predstoji, njihove pesme su se našle na mnogobrojnim kompilacijama: Demonstracija mladostiMixer i sl. Uživo su energični, veseli i prave odličnu atmosferu uz koju ćete sigurno zaigrati.

Želeći da svojim sugrađanima prirede veče za pamćenje i prepričavanje, Mamurlučani pripremaju set listu sa dobro poznatim hitovima, aranžmanski osveženim za ovu priliku. Na bini će im se pridružiti muzički gosti - novosadski alternativni punk-rock bend Bunker 13 i lazarevački crossover bend  Ućuti pas, koji pred novosadskom publikom nastupa prvi put.

Karte za ovaj događaj u predprodaji koštaju 200 RSD i moguće ih je kupiti u kafeu Pero (Železnička 10, Novi Sad), dok će na ulazu u klub, nakon 21:30, stajati 250 RSD.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku