Dobićete uskoro E-Play "Šamarčinu"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Alternativni bend E Play oglasio se danas provokativnim trejlerom kojim najavljuje skoro pojavljivanje novog spota "Šamarčina", sa albuma "Sloboda" kog će na CD-u ovog proleća objaviti promoterska kuća Long Play.


Nekoliko odabranih kadrova sa snimanja spota otkrivaju jezive ožiljke na licu koje su zbog "Šamarčine" pretrpele pevačica i basistkinja Maja Cvetković i prateća pevačica Kristina Jovanović.

"Da budemo samo dobro" i "Srešćemo se neki drugi put" bili su dosadašnji najavni singl/spotovi sa predstojeće "Slobode", čijih je devet pesama producirao Voja Aralica (Bajaga i Instruktori, Kolja, Električni orgazam, Van Gogh...).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku