Grčki bend ''Hidden in the Basement'' 24. marta u Kuglašu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Ovog marta ste dobrodošli na svirku bendova "Hidden in the basement" i "Black Peak".
Hidden in the Basement je rok bend čiji se zvuk bazira na teškim bluz rok rifovima uz jak uticaj metala i stoner rock-a. Dolaze iz Larise (Grčka), a u sklopu svoje mini turneje sviraće i u Beogradu 24. marta u klubu ''Kuglaš'' (Đušina br.5). Podršku će im pružiti jagodinski rok bend Black Peak. 

Hidden in the basement je dosad izbacio dva albuma, ''Ego'' i ''Behind the shadow''.
Putuju u svom kombiju i rokaju po Evropskim klubovima.
Video spot za pesmu "Dry well" sa albuma Behind the shadow možete pogledati na https://www.youtube.com/watch?v=2HuczSKb8co.

Black Peak je četvoročlani sastav iz Jagodine (bubnjevi, bas, gitara i vokal) na čijem repertoaru će se naći obrade Queens of the Stone Age, Royal Blood, Kyuss, Rage Against the Machine a ima i nekoliko autorskih pesama. Video spot za njihovu autorsku pesmu "Evil twin" nalazi se na linku: https://www.youtube.com/watch?v=IxDJmPGB5LA

Svirka počinje u 21h, a karta će koštati 300din.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku