Hornsman Coyote nastavlja koncertnu turneju



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote ovog vikenda nastavlja svoju koncertu turneju, nastupima u Beogradu, sa sastavom Remedy i Smederevskoj Palanci sa svojim dugogodišnjim reggae projektom.

Kojot, koji važi za jednog od najaktivnijih muzičara na domaćoj sceni, se upravo vratio iz Amsterdama, gde je proveo skoro mesec dana, radeći u studio Earth Works sa mnogim poznatim reggae muzičarima iz Evrope, na pripremi novog studijskog albuma.

Da podsetimo, Hornsman Coyote je prošle godine izbacio svoj 10. po redu studijski album, pod nazivom "Sevengreen" (Ammonite Records, 2018) i bio je deo još 8 albuma koji su izdati 2017.

Ove godine se očekuje prvi album sastava Remedy, čije je snimanje završeno u beogradskom studiju Citadela Sound Production. Beogradska publika će imati priliku da neke od numera sa prvog albuma benda premijerno čuje na Kontakt Konferenciji, 23. marta u klubu Elektropionir.

Dan nakon, u subotu 24. marta, Hornsman Coyote Soundsystem nastupiće u Punk Rock Caffeu, u Smederevskoj Palanci.

Remedy/Turisti/Hill event - https://www.facebook.com/events/550584781967554/

Hornsman Coyote Soundsystem event - https://www.facebook.com/events/171326106839795/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku