Jorgovani u Pančevu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon više od godinu dana boemski punk bend Jorgovani u subotu 31. marta od 21h ponovo gostuje u Pančevu. Koncert će se održati u dvorani Apolo, a za podršku je zadužen pančevački bend Ukratko Štef. Kao i obično Jorgovani najavljuju da će imati veliki broj specijalnih gostiju. Svirku ne bi trebalo propustiti s obzirom da će mirašljavi bend nakon nje napraviti izvesnu pauzu kako bi nastavili snimanje novog albuma. Ulaznice za koncert se u pretprodaji po ceni od 300 dinara mogu kupiti u Domu omladine Pančevo (ul. Svetog Save 10) svakog radnog dana od 15 do 22h kao i u beogradskom Felix Shop-u (TC Sremska). Karte će na sam dan svirke stajati 500 dinara.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku