Kaschade-objava muzičkog dokumentarca “Surrealism”Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kaschade je početkom 2018 godine objavio muzički dokumentarac "Surrealism" pokazajući instrumentalni svet gde dominiraju snovi ali i subkultura.

"Hteo sam umesto video spota da uradim muzički dokumentarac koji objašnjava šta je to Kaschade muzika. O preteranom konzumiranju snova. Posledice i ništavnosti pod znakom pitanja. Video spotovi kao i ovaj dokumentarac, nepredstavljaju standardni nit realizacije. U pitanju je BUNT, prikaz video zapisa, kao Art experiment ili subkulturna instalacija. U muzičkom dokumentarcu "Surrealism" akcenat stavljam na stvari koje nestaju. Antikvarnice, knjižare, svemirske zgrade i izbledele graffiti zidove. Uz snimak se provlači apstrakne ilustracije minijaturnih vanzemaljaca koji šalju virus destruktivnosti ali i mali tračak "prosvetiteljstva" Stanislava Lema. Pored muzičkog dokumetarca u planu imam da izvedem live performance. Malo više sam knap sa vremenom al u pripremi imam četrnaest instrumentalnih kompozicija. Sve je to spakovano u pedeset i sedam minuta. Ima dosta da se uradi, tako, da sledeći album izlazi tek kasne 2019 godine.", izjavio je za naš portal.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku