Novi EP Halftones-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski bend Halftones objavio je novi EP pod nazivom „Brda sna" u izdanju  Ammonite Records-a. "Brda sna" su, po rečima članova benda,  verovatno jedino izdanje sa ovih prostora koje se konceptualno bavi temom seksizma, a novi psihodelično plesni zvuk benda, oblikovan nadrealnom lirikom lični je pečat Halftones-a, koji  sa svakim novim izdanjem pomera i ruši sopstvene granice kreacije. Pesme su snimljene tokom leta 2017. u studiju "Šamarčina" u produkciji Borisa Mladenovića. Ljubitelje Halftones-a obradovaće i informacija da će posle tri njihova digitalna izdanja, novi EP biti objavljen i na vinilu koji će se u prodaji pojaviti početkom aprila ove godine, kada i kreće turneja benda i promovisanje izdanja.

Za nestrpljive je važna vest da se naslov od 22. marta može naći na svim digitalnim muzičkim platformama.

Download/Streaming http://phonofile.link/brda-sna




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku