Prvi "GoatHell Metal Fest"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U Puli (Republika Hrvatska) će se u periodu od 21.06. do 24.06. održati prva edicija GoatHell Metal Fest-a. Ideja organizatora festivala KAIROS-a je da on bude kombinacija koncerata, zabave, izložbi, kreativnih radionica, predstava i pratećih dnevnih događaja. Lokacija festivala će biti pored mora, na severnoj strani pulske luke.

Ono što metal fanove najviše zanima su imena koja će nastupiti, a sama lista istih je i te kako reprezentativna i dostojna jednog ovakvog festivala. Ljubiteljima tvrdog i ekstremnog zvuka će se tokom četiri dana predstaviti:
Sinister, Jinjer, Atrexial, Infernal Tenebra, Other Eyes Wise, Arkana Code, Reapter, Mechanical God Creation, Scarlet Aura, Repulsive Vision, Voloh, De La Muerte, Symmetry of the Void, Red Soil, Chaos Engine Research, Mindhead, Despotic Bullet, Mortal Divinity, Underdamped System, Tranquillizer, Dropthehammer i Neglected.

Cena četvorodnevne ulaznice do 01.06.2018. će biti 250 hrvatskih kuna (oko 35 evra), dok će od tog datuma biti 280 hrvatskih kuna (oko 39 evra).

Link ka Fejsbuk događaju: https://www.facebook.com/events/384632428634190/
Ulaznice: https://www.entrio.hr/en/auth/login
Oficijalni sajt festivala i organizatora sa svim potrebnim informacijama: http://www.goathell.eu/
Zvanična Facebook stranica festivala: https://www.facebook.com/GoatHellmetalfest/
Google mapa: https://goo.gl/maps/xK5gU9XirYr


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku