Sarajevski High Voltage Rock bend Snake Eater slavi ženu novim hit singlom "Vječno Živjele Žene"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Javna je tajna da je sarajevska High Voltage Rock senzacija Snake Eater osnovana davne 2010. godine na tri načela - novac, žene i rock'n'roll. I kao što su pjesmu "Prodavačica" sa debitantskog albuma predstavili na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicama, Snake Eater je odlučio iskoristiti Međunarodni dan žena 2018. kako bi u javnost lansirao novi hit posvećen svojoj najvećoj inspiraciji - ženskoj populaciji.

"Vječno Živjele Žene" je zarazna rokenrol himna i prvi singl sa nadolazećeg i dugoočekivanog albuma "Sam Protiv Svih" koji su žestoko odsvirali i otpjevali Malcolm Cee, $ommy Iommi, Sejo, Gospodin Emir i Rocco Rajvosa, uz pomoć gostiju-prijatelja sa estrade. Pjesma je snimana u studiju BigFoot Audio pod producentskom palicom Harisa Saračevića (Helem Nejse, Billy Andol, POPIK). 

"U ovaj posao moraš ući sa plemenitim namjerama. Moje su upravo takve - volim žene, rado ih se sjećam i nikada ne zaboravljam sve ono što su uradile za mene ili tek planiraju uraditi. Žene su razlog zbog kojeg mi postojimo", izjavio je vokal benda Rocco Rajvosa.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku