SATARIAL u SrbijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Satarial, jedan od prvih ruskih black metal bendova (osnovan još 1993. godine), će nastupiti u Srbiji u drugoj polovini maja meseca. Prvi nastup će im biti 19. maja u Noćnom baru Dvorište u Novome Sadu). Dan kasnije (20. maj) će svirati u požarevačkom Klubu KB, 22. maja će se predstaviti Kruševljanima u Klubu Zamajac, a srpski deo turneje će završiti u niškom Black Stage Caffe Clubu23. maja. Imena bendova koji će nastupiti kao podrška će biti naknadno objavljena na Fejsbuk stranicama događaja. Organizatori turneje su Hammer and Tongs - Tour & Promotion i Balkan Metal Meeting.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku