TRIGGER SE OPRAŠTA OD SRPSKOG JEZIKA!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Teškometalni sastav Trigger objavio je svoj prvi video za pesmu na engleskom jeziku,"Pray".

Nakon tri objavljena albuma na srpskom, bend ovim singlom najavljuje početak nove faze rada benda u kome će fokus biti prvenstveno na engleskim tekstovima. Kao i u srpskoj verziji, stihovi pesme su inspirisani, nažalost, uvek aktuelnom temom zloupotrebe religije kroz istoriju i spremnošću čoveka da verom opravdava svoje najniže porive i motive.
Originalna vezija "Kad savest te zaboli" je objavljena u okviru albuma "Vreme čuda", pod etiketom Odličan hrčak, koji je pobrao odlične kritike i reakcije publike.

"Mislim da smo objavljivanjem poslednjeg albuma zaokružili neku dosadašnju priču i najverovatnije okončali dosadašnji rad na srpskom jeziku." Kaže Milena Branković i dodaje: „Već duže vreme radimo na engleskom materijalu koji upravo završavamo, ali bilo nam je potrebno da budemo u potpunosti zadovoljni time kako zvuče nove verzije pesama. Zaista smo želeli da ta poetika i izraz koji gajimo u tekstovima na našem jeziku bude skroz prenesena. Trenutno radimo na još dva spota, a nakon nekoliko singlova naši fanovi će, kad za to dođe vreme, moći da čuju i kompletan album. Posebno nam je drago da su neki od naših prijatelja i kolega ponovo bili gosti u pesmama!"

Trigger najavljuje seriju zakazanih koncerata na kojima će tokom godine predstaviti svoj materijal na engleskom, a grupa radi i na još nekoliko novih muzičkih videa.  Publika će moći da ih čuje već 10. marta u Amerikana sali Doma Omladine, gde će nastupiti zajedno sa bendovima Texas Flood, Bijesovi, NBG i Haunting Souls, na rođendanskoj zabavi MK Srbi, a ulaz će biti besplatan!

Video za pesmu "Pray" pogleajte na https://youtu.be/6ZkE68QFTH0Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku