ZAA sredinom aprila u Feedback-u



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Proslavljeni kruševački bend ZAA, koji ove sezone slavi punu deceniju bivstvovanja među velikima na regionalnoj muzičkoj sceni održaće prvi veliki koncert u novoj postavi 13. aprila u niškom klubu Feedback.

Predstojećeg vikenda objavljuju premijerni video singl sa novog materijala pod nazivom „Closer". Niški nastup biće i idealna prilika da se publika upozna sa novim ZAA vokalom, Anđelom Ilić.

Foto sa snimanja novog video singla „Closer".

Iza sebe ima tri studijska albuma, a novi, čije se snimanje privodi kraju, grupa najavljuje za sredinu 2018.

Muzika benda ZAA se može opisati kao fuzija ska/dub/soul/punk muzike, zbog svog originalnog izražaja predstavljaju jedan od najinovativnijih bendova na domaćoj sceni.

Ulaznice u prodaji po ceni od 400 dinara od utorka, 27.marta u muzičkoj radnji Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, radno vreme od 10 do 16h). Na dan koncerta karta će koštati 500 dinara.

event:  https://www.facebook.com/events/384544692023021/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku