Centurion i Nemesis u Elektropioniru 11. maja



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski metal bend Centurion će nastupiti 11. maja u beogradskom klubu Elektropionir (Cetinjska 15) uz podršku sveženskog death metal benda Nemesis sa početkom u 21h. Ovo je ujedno i prvi nastup Centuriona u rodnom gradu od maja prošle godine.

Centurion je osnovan na proleće 2008. godine kao hevi metal bend sa primesama balkanskog etno zvuka. 2011. godine objavljuje svoj demo EP "Virtuelno Ognjište", a 2013. godine singl "Tragedija Genija". Takođe, 2017. godine objavljuje obradu The Beatles klasika "I Am The Walrus" u svom aranžmanu. Bend trenutno završava snimanje svog debi albuma u studiju Citadela Sound Production pod producentskom palicom Luke Matkovića (Quasarborn, Bombarder, ex-Space Eater). Najistaknutiji nastupi benda su na 47. Zaječarskoj Gitarijadi kao predgrupa Parnom Valjku, kao i na BARF-u 2013. godine, gde bend osvaja nagradu publike. Vredi napomenuti da se pesma "Virtuelno Ognjište" koristi kao jedan od džinglova emisije "Provetravanje" na RTSu. Postavu benda čine Miloš Marjanović, Đorđe Luković, Stefan Tomić, Miloš Galović I Dušan Mitrović.

Nemesis je autorski melodic death metal bend, nastao krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. Pobednice su Demo masters festivala 2014. godine, u kategoriji kaver bendova, ali se trenutno bave isključivo autorskim radom. Imale su više koncerata u Beogradu i okolini, a i zapažene nastupe u Novom Sadu na Metal United Festivalu, Beogradskom autorskom rok festivalu (BARF) i na banjalučkom Demofestu gde su nastupile u samom finalu festivala i izazvale odlične reakcije kod publike. Vođene dobrim iskustvom nastavile su sa nastupima u regionu pa su održale koncerte i u Sarajevu, Mostaru, Zagrebu i Mariboru. U maju 2016. godine, objavile su spot za svoj prvi singl „Vengeance", a kasnije objavljuju drugi singl u vidu lyrics videa za pesmu „Divine Retrinbution" i video spot za novi singl „Uprising". Nemesis čine: Sanja Drča, Aleksandra Petrović, Tijana Milivojević, Biljana Sovilj i Selena Simić

Karte su dostupne u pretprodaji po ceni od 150 dinara preko benda Centurion, dok će na dan koncerta cena karte na ulazu iznositi 250 dinara.

Facebook:
https://www.facebook.com/CenturionOfficial/
https://www.facebook.com/girldeathmetal/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku