Death Metal spektakl u Novom Sadu - DECAPITATED, HATESPHERE, THY DISEASE i jos dva support benda



Sviđa ti se? Javi ostalima!

++ANTICULT EUROPE TOUR ++

DECAPITATED + HATESPHERE + THY DISEASE + 2 (TBA)
11. novembar 2018 | Firchie ThinkTank Studio | start: 18:00


Tokom velike turneje i promocije albuma 'Anticult', Nuclear Blast izdavačka kuća nam šalje DECAPITATED koji dolaze u Novi Sad u 11. novembra. Ovaj kultni Poljski death metal bend je na sceni već više od 20 godina i nije ga potrebno preterano predstavljati. Bend je prošle godine imao jednu tešku godinu, gde su lažno optuženi i maltretirani u Američkom zatvoru a tek posle par meseci, uz oslobađajuću presudu, pušteni kući. Srbiju su posetili u već par navrata i svaki put održali fantastičan koncert a ovo će biti prva prilika da ih čujete na tehnički-zavidnom nivou jer sa njima dolazi kompletna ekipa tehničara, majstora zvuka, rasvete i dva puna kamiona opreme. Bend će ovom prilikom po prvi put pred srpskom publikom odsvirati numere sa njihovog aktuelnog albuma.

Na ovoj turneji sa njima, kao njihovi gosti, nastupaju i sjajni Danski melodični death metalci HATESPHERE koji rade na svom desetom albumu i ovom prilikom će ekskluzivno, pored poznatih starijih hitova, predstaviti i nekoliko posve novih numera. Podsećamo da je njihov poslednji album 'The New Hell' iz 2015. godine dobio veoma visoke ocene od strane kritičara.

Pre Hatesphere, nastupiće i Poljski industrial metal bend THY DISEASE koji smo već imali prilike da vidimo u Srbiji i koji takođe ne treba puno predstavljati.

Veče otvaraju 2 Nuclear Blast benda čija ćemo imena otkriti uskoro!

više informacija na Fejsbuk eventu:
https://www.facebook.com/events/145019713010407/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku