Drum Dum Fest 008 otvara FOTO Konkurs:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Budite originalni i prijavite se na DDF 008 foto Konkurs "Objektivom kroz muziku". Pošaljite nam vaše radove, želimo da znamo kako muzika izgleda u vašim očima ali pre svega kako izgledaju bubnjevi u vasim objektivima i da to podelimo sa drugima. Vaše potpisane fotografije biće objavljene na sajtu festivala, kao i na fejsbuk stranici. Takođe, biće organizovana i izložbda odabranih radova.

Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije, Foto kluba "Leskovac" koja će nagraditi prva tri rada i pobednike proglasiti na otvranju izložbe.

Radove možete slati od danas, 25. aprila, do 15. juna na adresu pr.drumdumfest@gmail.com. Za najbolje slede nagrade iznanađenja, a nakon odabira obavestićemo autore selektovanih radova.

Tehnički detalji fotografija: JPEG / Fotografija mora biti minimalno 3000 piksela po dužoj strani (300 DPI). Fotografije ne smeju imati vodeni žig.

Uz fotografije pošaljite i vaše podatke: ime, prezime, mesto odakle dolazite i kontakt.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku