dRUMELODY neobični elektro projekat koji privlači pažnju stize u Novi Sad



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sarajevski artist Berin Tuzlić koji stoji iza popularnog multimedijalnog projekta dRUMELODY,  nastupiće u nedelju 22. aprila u Novom Sadu u klubu PUBERAJ.

Čuveni artist iz regiona upravo je objavio je singl pod nazivom "Hyperbola" kojim najavljuje i novi istoimeni album.

Ovaj autentični drum jaing u kombinaciji sa videom biće obogaćen i vizualizacijama za live act. dRUMELODY, elektro-futuristički projekat zapravo je one man bend koji je osmislio Berin Tuzlić, bubnjar, perkusionista, strip crtač i animator. Glavna karakteristika ovog neobičnog projekta leži u tome da bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom i to na jedinstven i upečatljiv način.

dRUMELODY sve više pažnje privlači svojim neobičnim live actom, i van regionalnih granica pa tako beleži i nastupe u Berlinu, Amsterdamu,Talinu, Dubaiju… Nesvakidašnji spoj stripa, animacije, filma i muzike u jedan organizam koji dalje živi i razvija se, u neku drugu dimenziju.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku