Ida Prester kao Frau Casio ove subote na Zappi



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon dva uspešna POPactually Soirée-a  u KC Gradu na kojima su predstavljeni pevačica Bojana Vunturišević, grupa About Lorna, duo Weird Fishes i lokalni dreg izvođači, u subotu, 7. aprila, prelazimo reku i idemo na sve atraktivnije mesto - Zappa Barku, gde će ranije hitove i sasvim nove pesme predstaviti elektropop atrakcija Frau Casio vs Decay!
Frau Casio jedan je od projekata Ide Prester, voditeljke popularnih televizijskih emisija u Hrvatskoj i Srbiji. Njime iskazuje svoju zreliju ljubav prema elektropopu, nešto mračnijem nego onom koji ju je proslavio sa projektom Lollobrigida. Ida nosi šarm diva stare jugoslavije i britkost skandinavske estetike. Vokal joj je prepoznatljiv, a njeni tekstovi su uvek scenični, koliko i društveno osvešćeni. On-stage persona Frau joj je prilika za saradnju sa producentima kao što su Seagull Prime i MKDSL, a sada joj je nerazdvojni partner momak koji stvara pod imenom Decay

Nemanja Rančić je bio deo projekta Audionova i digitalne etikete Rezonant, a producirao je i svirao u metalcore bendu Hit The Ground i sastavu Balkanika. Paralelno se bavi kompozicijom i produkcijom muzike za video igre, a kao Decay istražuje ljubav prema sintisajzerima u očiglednijim žanrovima kao što su elektro i sintpop, ali i u brejkbitu i trensu. 

Nastup u subotu posebno raduje jer se tek zavrteo novi singl! Na njemu je i izvođačica poznata domaćoj publici koja se ovoga puta misteriozno predstavlja kao Gospoja Terca. Spot za pesmu Dvoje pogledajte preko sledećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=LfdTBNy1lHQ

Zappa Barka nalazi se na novobeogradskoj strani, uz Brankov most. 
Karta za ovaj nastup košta 500 dinara
Za aktuelne informacije, pratite Facebook event: fb.com/events/199061324023709

Stojim vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, ugovaranje intervjua sa izvođačima i podelu karata kroz srodne medije.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku