Lesoir 2. maja u Nišu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Holandski progressive rock sastav Lesoir održaće koncert 2. maja u klubu Feedback u Nišu, u organizaciji Kosmonaut Booking & Promotion.

Cena ulaznice: 300 dinara.

Lesoir će premijerno nastupiti u Nišu u sklopu svoje prve balkanske turneje na kojoj će predstaviti svoj novi album "Latitude" koji su nedavno objavili za nemačku izdavačku kuću Gentle Art Of Music. Maartje (vokal, flauta, piano), Eleën (vokal, gitara, klavijature, perkusije), Ingo (gitara), Bob (bubanj) i Ingo (bas), pod uticajem bendova Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson i The Gathering, na svom novom albumu predstavljaju dinamičan i moderan prog rock jednako začinjen i nežnim gudačima i snažnim gitarskim rifovima. Odličnu produkciju i miks albuma potpisuju John Cornfield (Muse, Ride, The Stone Roses) i Bruce Soord (The Pineapple Thief, Katatonia, Opeth).

Bend je počeo sa radom 2010. godine i do sada su objavili 4 studijska albuma i imali brojne uspešne koncerte po Evropi i Aziji od kojih obavezno vredi pomenuti čak 6 headline turneja po Engleskoj i headline nastup pred 120.000 ljudi na MIDI festivalu u Kini. Lista izvođača ispred kojih su Lesoir nastupali kao specijalni gosti je takođe izuzetno impresivna: Steven Wilson, The Gathering, The Pineapple Thief, Karnivool, Delain, Within Temptation, Evergrey i The Gentle Storm.

lesoirmusic.comfacebook.com/lesoir.bandyoutube.com/lesoirmusic



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku