Peti po redu „Natural Mystic Festival“ ove godine počinje 27. aprila



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Peti po redu „Natural Mystic Festival" biće kao i svake godine održan na brdu Ždreban, udaljenom svega 2km od Gornjeg Milanovca i smešten u prelepom prirodnom ambijentu spremnom da dočeka sve ljubitelje reggae muzike, prirode i kampovanja..S obzirom na to da smo svi prepoznali ovaj internacionalni festival kao važno odredište reggae muzike i kulture i uzimajući u obzir uspeh prethodnih izdanja, Natural Mystic 05 proširen je na četvorodnevno trajanje!        

Svečano otvaranje je u petak 27. aprila u Domu Kulture Gornji Milanovac gde će nastupiti naš legendarni „Del Arno Band", dok se od 28. aprila do 01. maja celokupno dešavanje seli na brdo Ždreban. Fenomenalan muzički program koji smo spremili postavlja Natural Mystic 05 na mapu najvažnijih reggae fetivala u okruženju. Ne treba podsećati da je ulaz besplatan i da će tako uvek biti ! Radujemo se svim gostima i sa nestrpljenjem vas očekujemo !!! One Love !!!

WEBSITE: http://naturalmystic.info/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Natural.Mystic.Fest
EVENT: https://www.facebook.com/events/1737433852975653/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku