Progressive/Pagan veče u Kuglašu 28.4



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Yuvigi- Progressive Metal ( Sofia )

Facebook : https://www.facebook.com/Yuvigi/

Yuvigi je Progressive metal bend iz Bugarske. U sastavu su Valentin Monovski (gitare), Iavor Pachovski (klavijature), Panaiot Solakov (bas, vokal) i Spaz Genev (bubnjevi).
Debi rekord "Grey desert" (2010) osvojio je lojalne sledbenike benda, jer je promo turneja završena sa podrškom za legendarni Bugarski rock and roll bend "Signal". Predstavljena je u Bugarskom nacionalnom radiju emitovala u milionima slušalaca širom zemlje.
Posle dve godine obilaska i promocije njihovog poslednjeg albuma, Yuvigi se vratio sa novom pesmom - Come with may - šestogodišnji EP, upakovan u intenzivnu energiju i različite melodije. Pored toga, bend je takođe objavio video spot za singl "Hell Rains Down".
Yuvigi imaju do sada tri studijska albuma "Сива пустиня" / "Grey Desert" (2010), "От първо лице" / "From First Person Perspective" (2012) и "From Black" (2017) 
Yuvigi sada radi na svom sledećem studijskom albumu.

Ognjena Kočija - Pagan metal ( Novi sad )

Facebook: https://www.facebook.com/OgnjenaKocija/
Instagram: https://www.instagram.com/ognjena.kocija/

Ideja Ognjene Kočije nastaje krajem 2009. godine sa ciljem da se kroz metal muziku ljudima približi Slovenska mitologija. Naredne godine formira se bend koja su činila tri člana ( Radomir Radujkov, David Divijakov i Miloš Kostić) i kreću da rade na pesmama koje su do tada bile zapisane. Nakon kompletiranja postave bend beleži nekoliko nastupa uglavnom u Novom Sadu i ubrzo sledi pauza u radu. Krajem 2016 godine, Ognjena Kočija se budi iz dubokog sna sa novom postavom, novim zvukom i novom energijom ali sa istim ciljem. Nastaje pesma ,,Božanski Boj'' a ubrzo nakon nje i ,,Stribog".Ognjena Kočija radi na novom materijalu i sprema se da konačno snimi prvi album. 
Ognjenu kočiju čine:
Miloš Kostić- Gitara, vokal, Nikola Milošević- Bas, 
Stefan Gašpar- Klavijature, Ivan Gašpar- Bubnjevi

Klub Kuglaš, Subota, 28.4.2018.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku