Sink, Random i Nevreme 21. aprila u ElektropioniruSviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 21. aprila u klubu Elektropionir u Beogradu održaće se koncert bendova Sink, Random i Nevreme, kao i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste grupe Sink, koja nosi naziv "Poslednji krik svega što nisam…".

Sva tri benda, posle niza novosti koje su podelili sa publikom u prethodom periodu, izaći će na binu Elektropionira i publici predstaviti nove pesme i novu energiju. Posle godinu dana Sink i Random ponovo zajedno pred beogradskom publikom, ovaj put uz podršku kuršumlijske grupe Nevreme!

„Saradnja bendova Sink i Random kao logičan sled ima ponovni zajednički koncert. Ovog puta sa nama su i naši dragi prijatelji iz grupe Nevreme, još jedna divna saradnja započeta na Kuršumlijskoj gitrijadi. Nisu se sučajno kao gosti na albumu "Pred stubom srama…" pojavili upravo Angelina i Tesla, vokali bendova Random i Nevreme. Jako smo nestrpljivi da svi izajedno izađemo pred ljude i napravimo jedan kvalitetan događaj u muzičkom kao i u vizuelnom smislu." – poručuju iz grupe Sink.

Nakon velikog broj odsviranih koncerata širom zemlje, Sink će i beogradskoj publici odsvirati najpopularnije pesme sa svoja dva albuma „Sve što nisam ja" izdatog 2014. godine i „Pred stubom srama..."objavljenog prošle godine pod etiketom Nocturne Media. Svi prisutni će imati priliku da čuju i neke od najnovijih do sada neobjavljenih pesama, koje će se naći na naredom, trećem, izdanju benda.

Random nakon aktivne prethodne godine i uspeha postignutih na Bunt Rok Festivalu i Kuršumlijskoj gitarijadi najavljuje dugo iščekivani godišnji koncert u Beogradu. Bend novim singlom i spotom za pesmu „By Myself" najavljuje malo tvrđi i još zreliji zvuk u odnosu na prethodna dva EP-a „Smile & Wave" i „Rewind". Prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa nekim od neobjavljenih noviteta planiranih da se nađu na albumu prvencu koji izlazi na proleće 2019. godine.

Od samog početka Nevreme je svoj rad fokusiralo na autorsko stvaralaštvo te je 2012. godine objavilo svoj prvi studijski album „Peščani sat" i koncertno se predstavilo na festivalima širom Srbije. Nakon par godina pauze Nevreme se vrća na scenu novim singlom „Crni abažur" koji će biti deo njihovog drugog albuma „Koferi", koji je u procesu snimanja. Nevreme trenutno živi i stvara u Beogradu a nove koncertne poduhvate će početi upravo 21. aprila kada se i zvanično vraća na scenu.

 

Za vreme koncerta biće održana i promocija prve zbirke poezije Dragana Miočinovića, gitariste i tekstopisca grupe Sink, koja nosi naziv „Poslednji krik svega što nisam...", a svi zainteresovani će moći da kupe svoj primerak zbirke.

Vrata Elektropionira se otvaraju u 20h, iz bendova poručuju da će biti poštovana tačna satnica, zato pozivaju publiku da dođe na vreme. Cena ulaznice iznosi 300 dinara, a karte će moći da se kupe na ulazu u klub na dan koncerta kao i u prostorijama kafe Šikarica u pretprodaji.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku