10 godina "U zmajevom gnezdu"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Baričko-obrenovačka pank-rok petorka U Zmajevom Gnezdu (UZG) održaće u subotu 2. juna veliku slavljeničku koncert-žurku u klubu Atom u Beogradu povodom 10. rođendana benda.

Binu će podeliti sa bendom Cassidy's Brewery sa kojima su putovali i svirali od samog početka, kao i još jednom drugarskom ekipom koja ostaje iznenađenje za to veče. Sem toga, najavljuju da zabava počinje već od 21h uz probranu muziku, a druženje se nastavlja i nakon nastupa, na istoj lokaciji.

Bend za vikend najavljuje i izdavanje novog singla/EP-a, što će biti prvo izdanje benda u poslednjem izdanju petočlane postave, od kada se na poziciji na gitari pridružio Sergej, kojeg ste prethodno mogli sresti u bendovima Bukowski, Moloa, a od nedavno i u Crvima.

Za detalje oko svirke u subotu, možete nam se pridružiti u eventu na fejsbuku na ovom linku, a za sva dodatna obaveštenja oko rada UZG možete zapratiti i stranicu benda.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku