dreDDup predstavili prvi singl sa novog albuma



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski industrial rok bend dreDDup, predstavio je preko svog YouTube kanala, novi singl sa predstojećeg albuma "Soyuz". Bend uveliko radi na novom, osmom albumu, i planira uskoro nekoliko spotova za nove numere. Numera "The Last Dance" predstavlja novi zvuk benda i novi pravac u kom će se bend kretati narednih godina, koketirući sa electro i dark dance prizvukom. Na albumu će se naći 10 novih pesama a nekoliko njih imaće i specijalne goste, koji će uskoro biti najvaljeni.Takođe, bend je  ponovo imao pregrupisavanje članova, uskoro prve fotografije nove postave. Uživajte uz "Poslednji ples".




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku