dRUMELODY favorit klupske publike u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

POP UP ekipa ove godine je predstavila novi projkeat - Berzu Vinila Elektronske muzike koja je održana u novosadskom PUBeraju. Posetioci su uživali u  disco, house, techno, soul, funk, drum&bass, hip hop, ambient, i break beat muzici, a među brojnim izvođačima koji su nastupali izdvojio se sarajevski artist BerinTuzlić/dRUMELODY koji je izdominirao nesvakidašnjim "left field" stilom.

Već sjajnu i energičnu atmosferu dodatno je pojačala i premijerno izvedena traka "Antigen" na koju su posetioci sjajno reagovali.

Ovaj čuveni muzičar iz regiona upravo je objavio je singl pod nazivom "Hyperbola" kojim najavljuje i novi istoimeni album.

Autentični drum jaing u kombinaciji sa videom biće obogaćen i vizualizacijama za live act. dRUMELODY, elektro-futuristički projekat zapravo je one man bend koji je osmislio Berin Tuzlić, bubnjar, perkusionista, strip crtač i animator. Glavna karakteristika ovog neobičnog projekta leži u tome da bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom i to na jedinstven i upečatljiv način.

Sa nestrpljenjem očekujemo nova gostovanja i žurke na kojima je zagarantovan dobar vajb!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku