Ejbel Ferara održao koncert u Beogradu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ovacije za kultnog reditelja u klubu posle svirke

 

Beograd, 10.5. – Kultni američki reditelj, gost Beldocs festivala - Ejber Ferara održao je sinoć koncert u punom klubu Kulturnog centra Grad. Nastupio je zajedno sa Borisom Milanovićem (Triko, Palms voice) i Duškom Rajković (VIS Limunada). A u jednog trenutku pridružio im se reditelj filma Kapuera Horhe Itapua (takođe gost festivala Beldocs) sa dairama i ritam sekcijom.

 

Ferara je svirao gitaru i usnu harmoniku i pevao omiljene pesme svoje mladosti. Publika je uživala i ovacijama pozdravljala svaku numeru. Među gostima su bili: Žoao Rodrigeš, koji je ove nedelje primio Zlatni pečat Kinoteke, reditelj Milutin Petrović, Aleksandra Duende, naš najtraženiji ženski DJ, Vladimir Aleksić, Jelisaveta Orašanin.

 

Reditelj se već nekoliko dana nalazi u Beogradu, gde je na Beldocs festivalu prikazan njegov dokumetnarni film ''Trg Vitorio''.

 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku