Frogville Fest 23.juna u ŽabljuSviđa ti se? Javi ostalima!

Frogville Fest je muzički projekat koji je nastao 2012. godine kao mali koncert u organizaciji skupine entuzijasta i zaljubljenika u muziku, koji su želeli da daju svoj doprinos muzičkoj i festivalskoj sceni Žablja, Vojvodine i Srbije.
2016. godine su proslavili 5 godina uspešnog rada, tokom kojih su pored koncerta organizovali muzičke radionice, tribine, otvoreni bioskop i druge aktivnosti, a u sklopu muzičkog programa imali su prilike da ugoste neke od velikih imena sa domaće muzičke scene kao što su Orthodox Celts, Irie FM, Zbogom Brus Li, Who See, Bjesovi, Atheist Rap, Stereo Banana, Muzika Poludelih, Wolfram, kao i veliki broj manje afirmisanih imena.

Ove godine nas očekuje šesti po redu Frogville Fest a organizatori kao i do sada, najavljuju pozitivnu letnju atmosferu, odličnu produkciju koncerta i energične nastupe manje ili više afirmisanih izvođača različitih muzičkih žanrova.

Kompletan line up će činiti Ras Milenko, The Petting Blues Band, Mutant Urban Dance Ansambl, Fiskalni Račun, Neprijatelj Prelazi Zeku, Drum 'N' Zez, Anger As A Gift i Cheeka & Baloo.

Datum: subota 23.jun u 19h
Mesto: Žabalj
Lokacija: Dvorište biblioteke "Veljko Petrović"

Karte za koncert po simboličnim cenama, biće dostupne na ulazu na dan koncerta.

https://www.facebook.com/events/1665412163576429/
https://www.facebook.com/FrogvilleFest/
https://www.youtube.com/channel/UCaUGwIPNBRbB32Ov1xqsjowSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku