Gogol Bordello očekuje puna Bašta u Beogradu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Svetska džipsi pank-rok atrakcija Gogol Bordello u ponedeljak 28. maja (21:00) održaće koncert u ispunjenoj Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda! Gogol Bordello dolazi u Beograd u okviru svetske turneje povodom aktuelnog albuma "Seekers And Finders", a predgrupa je Balkan-dens-pank bend Maika.

Na čelu sa harizmatičnim pevačem Eugene Hutz-om, poreklom iz Ukrajine, multietnički Gogol Bordello je za skoro dve decenije postojanja zahvaljujući visokoenergetskim živim nastupima stekao zavidnu reputaciju, kao "globalno najuzbudljivija koncertna atrakcija koja je došla iz Njujorka (Billboard)" i "svetski najbuntovničkiji bend uživo (Rolling Stone)".

"Naš zvuk se menja svake nedelje, ili čak svaki dan. U suprotnom, čemu sve to? Moja ideja o muzici je da ona suštinski dolazi sa one strane, a muzičari su posrednici. Nešto kao prevodioci. Kao superprovodni superkolajder svega što se dešava", objašnjava frontmen Gogola Eugene Hutz.

Ulaznica za koncert Gogol Bordello u Beogradu košta 2.000 dinara preko mreže Eventim. Ukoliko ih preostane na dan koncerta biće 2.500 dinara.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku