Iluzije slobode 2018 u Novom Bečeju



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Ovogodišnje, treće izdanje festivala Iluzije slobode će biti održano u centru Novog Bečeja u subotu 26. maja 2018. godine. U dvorištu novobečejskog bioskopa ovog puta nastupiće šest domaćih i jedan bend susedne Hrvatske. Bendovi su autorski, a uglavnom pank,  rokenrol, hardkor i metal muziku. Manifestaciju će u 20 časova otvoriti domaćini, JKMAMKK, a sa njima će tokom večeri binu podeliti zrenjaninski Overdrive i Sukob interesa, Shoplifters iz Novog Sada, Apsurd iz Beograda, Proslov iz Županje i bečejski Fiskali račun.


Organizatori najavljuju da se ulaznice za ovu manifestaciju neće naplaćivati, ali isto tako ističu da će na vidnom mestu biti postavljena kutija za donacije u koju svako ko želi da podrži manifestaciju može ubaciti novac. 
Za razliku od ranijih godina, Iluzije slobode će biti organizovane u potpunosti po "Do It Yourself - uradi sam" principima. Opština Novi Bečej je na raspolaganje dala prostor, a novac za tehničko opremanje manifestacije, pokrivanje putnih troškova izvođača i druge izdatke obezbeđuje se donacijama i organizovanjem nekoliko promotivnih I benefit koncerata u regionu. 

Svi gosti sa strane će na raspolaganju imati  kamp koji se nalazi na obali reke Tise, nekoliko stotina metara od prostora na kome će biti održane svirke. Radi se o gradskom kampu, sa uređenim toaletom i tuševima sa toplom vodom. Kamp nije besplatan, ali cena je zaista razumna. 200 dinara košta mesto za šator, a dodatnih sto plaća svaka osoba koja želi da prespava u tom šatoru.

Poruka organizatora je sledeća: "Budite veseli i blesavi, zabavite se dobro, uživajte u muzici i pazite jedni na druge! Fašistički ispadi neće biti tolerisani!"




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku