Muzika, humanost i dobra zabava - ARHANGEL FEST 2 OVOG VIKENDA!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Drugi Arhangel fest biće održan 25.i 26.maja na Dunavskom keju u Grockoj. Na festivalu nastupa preko 20 bendova, a pored muzičkog, organizatori najavljuju i druge interesantne programe i humanitarne akcije.

 

Nakon što je 2017.godine održan prvi „Arhangel moto-rock fest" na teritoriji i pod pokroviteljstvom opštine Grocka,  MK Arhangel najavili su još jedan, ovog puta još veći i kvalitetniji festival! Uz hedlajnere, grupe Kerber i S.A.R.S. nastupiće još 19 bendova!

 

SATNICA FESTIVALA:

Petak, 25.maj:

15h – Pozitivna terapija

15.45h – Posno prase

16.30h – Zla prilika

17.15h – Contaminated Mind

18h – Dusi

18.45h – Unchained

19.30h – Far

20.15h – Kuga

21.05h – Trigger

22h – KERBER

23.15h – Void Inn

00.30h – Sanitarium

 

Subota, 26.maj

16h – Mokri asfalt  

17h – Doručak na travi

18h – Navy ne obećava

19h – Hunting Souls

20h – Kontras

21h – Bolesna štenad

22h – S.A.R.S.

23.30h – San debelih žena

00.25h – Fulsh Ideals

 

Najstariji moto-klub u Srbiji i regionu i ove godine dokazuje da misli na sve i da radi na tome da se svi koji posetioci festivala osećaju kao kod kuće: "Organizovan je prostor za kamp sa oko 30 šatora, parking, obezbeđenje i dotok vode, kao i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja."

 

U subotu, 26.maja prepodne bajkerima će na Dunavski kej doći i deca iz Doma za nezbrinutu decu „Drinka Pavlović". „Za njih će biti priređen i adekvatan muzički program" kažu bajkeri i dodaju da im je posebno zadovoljstvo da tim klincima organizuju priliku da nešto više nauče o motorima i da im organizuju dan u kojem će uživati i koji će pamtiti.

Pored toga, štandove na festivalu imaće i humanitarna organizacija „Srbi za Srbe", kao i moto kuća KTM (ProMoto centar), BJBikers.com, Wurst Platz... Očekuje nas i izložba „friziranih" automobila VW kluba a za ljubitelje tetovaža tu je i New View tatoo studio.  

 

Druženje u prijatnoj atmosferi, razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, ta dva prolećna dana, na Dunavskom keju u Grockoj, je ono sto propagiramo" poručuju bajkeri i pozivaju vas da budete deo ove velike manifestacije!

 

Budite i vi deo ARHANGEL FESTA, provedite dva nezaboravna dana uz dobru muziku i dobre ljude -  dođite 25. i 26.maja na Dunavski kej u Grockoj!

 

Ulaz na festival je BESPLATAN!

 

Facebook event: https://goo.gl/ahJjJB  




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku