Objavljene predgrupe za koncert benda Welicoruss u Beogradu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kao što je već najavljeno, sibirski vukovi Welicoruss po treći put nastupaju u Srbiji. Koncert će se održati u nedelju, 10.juna u maloj sali Doma omladine Beograda. Sa njima će binu podeliti i 3 domaća benda: Ognjena Kočija(pagan metal), Riverroth(thrash black metal) i Carnival of Flesh(sympho black metal). Karte će moći da se rezervišu na email marenafanzine@gmail.com i iznosiće 700 dinara dok će na dan koncerta karta koštati 1000 dinara.


WELICORUSS

Welicoruss nam isporučuju mračan, intenzivan i mističan zvuk kojim ujedinjuju atmosferični metal sa elementima klasične muzike. Njihovi tekstovi oživljavaju drevne filozofe. Welicoruss ispoljava svoju ljubav prema prirodi kroz orkestralne kompozicije.

Da li ste spremni za Symphonic Black Metal iz najhladnijih dubina Sibira?


RIVERROTH (Novi Sad - thrash metal)

Bend je nastao kasne 2015-e godine i posle promena u postavi stalna ekipa je formirana,tada krecu i prve svirke i autorske pesme da se redjaju.Sredinom 2016-e snimamo svoj prvi EP "Infernal Thrashing" ali zbog nekih komplikacija izlazi tek 2017-e i tada smo odsvirali svoju do sada najvecu svirku na trecem po redu ZLO FESTU posle kojeg ubrzo snimamo i singl "Thunderdevil".
Krajem ove godine krecemo sa snimanjem svog drugog EP-a za koji cemo uskoro objaviti detalje!!

Facebook:  https://www.facebook.com/Riverroth/


CARNIVAL OF FLESH

Bend radi od 2002.godine i iza sebe imaju album "Stories from a Fallen World" objavljen 2015.godine. Carnival of Flesh čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple of the smoke, Instead of a kill, Superhammer…Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016.godine kada su u punoj sali Doma omladine prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018.godine.

Facebook: https://www.facebook.com/carnivalofflesh
Website: http://www.carnival-of-flesh.com/


OGNJENA KOČIJA ( NOVI SAD - pagan metal)

Ideja Ognjene Kočije nastaje krajem 2009. godine sa ciljem da se kroz metal muziku ljudima približi Slovenska mitologija. Naredne godine formira se bend koja su činila tri člana ( Radomir Radujkov, David Divijakov i Miloš Kostić) i kreću da rade na pesmama koje su do tada bile zapisane. Nakon dužeg rada, snimljene su i prve pesme koje su okačene na YouTube. Bendu se priključuje i Filip Vidić na mestu gitariste i u to vreme je snimljena pesma ,,Za Pretke''. Sledi i prva svirka Ognjene Kočije u klubu dvorište a zatim i svirka u Route 66. Ubrzo bend napuštaju David Divijakov i Filip Vidić, a pristupa novi član Marko Savić. U tom periodu Ognjena Kočija nastupa ponovo u klubu Route 66 na UMF festivalu a kasnije snima pesmu ,,Molitva Morani'' i nakon toga nastaje duža pauza u radu.
Krajem 2016 godine, Ognjena Kočija se budi iz dubokog sna sa novom postavom, novim zvukom i novom energijom ali sa  istim ciljem. Nastaje pesma ,,Božanski Boj'' a ubrzo nakon nje i ,,Stribog'' a obe bivaju objavljene na YouTubu.
U januaru 2017. godine bend nastupa u klubu Dvorište zajedno sa Exibition bendom i Riveroth-om.
Sada, Ognjena Kočija radi na novom materijalu i sprema se da konačno snimi prvi album.

Facebook: http://www.facebook.com/kocijaognjena



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku