Psihodelična belina – BLANC (electropop/psychedelic rok – Bukurešt, Rumunija)Sviđa ti se? Javi ostalima!

Psihodelična belina – BLANC (electropop/psychedelic rok – Bukurešt, Rumunija)


BLANC je novoformirani bend, trio u sastavu bas/bubnjevi i sintisajzeri. Sviraju elektronsku, psihodeličnu muziku, nešto kao sintpop sa uticajima psihodeličnog roka.

Članovi:
Daniel Acrobat – vokal/bas (takođe svira u bendu Cardinal)
Bogrim – sintisajzeri/prateći vokali
Dru Lvcky - bubnjevi

Imaju jednu pesmu, snimljenu na probi, a trenutno su u studiju gde rade na debi EP-u, koji će biti objavljen na leto 2018. godine.Facebook: https://www.facebook.com/blancisthenewblanc/
Bandcamp: http://www.blancisthenewblanc.bandcamp.com/

Psychedelic whiteness – BLANC (electropop/psychedelic rok – Bucharest, Romania)


BLANC is a newly formed band, a trio of bass/drums and synthetizers. They play electronic psychedelic music, sort of an electropop with psych rock influences.

Members are:
Daniel Acrobat – Vocals/Bass (also member of Cardinal)
Bogrim - Synthetizers/Backing Vocals
Dru Lvcky - Drums

They have one song, recorded on rehearsal, and they are working in the studio on debut EP, which will be out on summer 2018.Facebook: https://www.facebook.com/blancisthenewblanc/
Bandcamp: http://www.blancisthenewblanc.bandcamp.com/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku