RAS MAC BEAN & SOULCRAFT OBJAVILI ALBUM “REGGAE ON A MISSION”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jedan od najboljih reggae bendova sa prostora Balkana, Soulcraft, udružio je snage sa jednim od najboljih reggae pevača današnjice – Rasom Mac Beanom, i zajedno su snimili i objavili album "Reggae On A Mission". Album je objavljen 21. maja 2018. za nezavisnu izdavačku kuću Ammonite Records.

Po mnogo čemu jedinstveni pionirski za muzičku scenu Srbije  i regiona, ovaj poduhvat pokazao je da ovdašnji muzičari imaju kreativni I produkcijski potencijal neophodan za saradnju sa  vrhunskim svetskim umetnicima.

Album je snimljenkrajem 2017. godine u studiju Blaze u Beogradu, a miksi mastering je urađen u novobeogradskomstudiju Sick Touch. Autori muzike su Slobodan Đukić i Vladimir Krkljuš, koji je i muzički producent ovog ostvarenja. Pored ovog kreativnog dvojca, članovi grupe Soulcraft su još i bubnjar Dejan Utvar i bas gitarista Damjan Ćirilović. Autor tekstova je Ras Mac Bean.

Prateće vokale na ovom albumu otpevala je Kristina Kovač. Autor vizuelnog rešenja albuma je Adrijana Simović.

Nakon pilot singla i video spota "Boots Tracks", objavljenog početkom marta, snimljen je novi spot "Give Thanks For Life" koji će dati dodatni zamah promociji ovog albuma. Autori spota "Give Thanks For Life" su mladi umetnici Filip Andrejević i Božica Kuljiš.

download/streaming: http://phonofile.link/reggae-on-a-mission




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku