SAMOSTALNI REFERENTI I SCORDISCI U FESTU!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski ska pank bend Samostalni Referenti i beogradski irish punk bend Scordisci nastupiće u petak, 11.maja od 22h u klubu Fest u Zemunu.

 

Samostalni Referenti, najdugovečniji ska punk bend na ovim prostorima, po ko zna koji put održaće koncert u klubu Fest u Zemunu. "Fest je druga kuća Referentima a povod za ovaj koncert je 69 godina Tajlanda. Najsrećniji posetilac koncerta će dobiti Tajlandsku masažu u salonu Happy feet u Pattayi" najavljuje bend i dodaje:"Referenti gastarbajteri specijalnim čarter letovima dolaze u Beograd samo zbog ovog koncerta tako da će bend nastupiti u punom sastavu."

Referenti su prosle godine izbacili veoma provokativan animirani video spot za pesmu "Moje pesme moji snovi", u februaru su obeležili 22 godine postojanja,  a početkom ove godine objavili su i spot za najnoviji singl pod nazivom "Vlast i opozicija".

 

Scordisci su poslednji put u do sada poznatoj postavi nastupili u Kragujevcu za Dan svetog Patrika, a u Festu će nastupiti prvi put i premijerno u novoj postavi. Bend je pre nešto više od mesec dana napustio jedan od poslednjih članova startne postave, pevač Đorđe Rosić. Novi pevač benda je Filip Novović, koji je gostovao na poslednjem beogradskom nastupu benda u Božidarcu. Ovom prilikom će biti predstavljena još jedna promena – bend nastavlja sa radom sa dve gitare.

 

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u klubu Fest I u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 400.dinara.

 

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1493247560804844/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku