U subotu Prolećna razmena knjiga u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

Prolećna razmena knjiga - Razlistavanje održaće se u subotu, 12. maja, u kulturnom centru Dom b-612. 

Ovo je četvrta razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Miletićevoj 40 i ovog puta tema je STVARI ISPALE IZ KNJIGA. 

Knjige koje im više nisu potrebne zainteresovani mogu zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da pristignu nove knjige.

Razmena traje od 11 do 18 časova, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.

Sve knjige koje građani žele da doniraju ili one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.

Na tradicionalnom Književnom popodnevu koje se održava u okviru Razmene knjiga, sa početkom u 14 časova, održaće se promocija Novosadske kvidič lige, a novosadski LARP-eri pridružiće se Razlistavanju u vidu žive izložbe kostima.

Specijalni gost Književnog popodneva biće teoretičar, kritičar, književni prevodilac i pisac fantastike Tihomir Jovanović, koji će govoriti o fenomenu fandoma i uticaju fan fikcije na razvoj žanra.

U skladu sa temom STVARI ISPALE IZ KNJIGA, biće otvorena i izložba stvari pronađenih u knjigama koje su učesnici ostavili na prethodnim razmenama.

Za više detalja o programu pratite blog i fejsbuk stranicu Prerazmišljavanje.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku