Brkovi objavili novi album i spotove



Sviđa ti se? Javi ostalima!

           Zagrebački bend Brkovi objavio je na svojoj zvaničnoj stranici www.brkovi.com,  novi album pod nazivom „Hormon sreće".  Dve godine posle izlaska poslednjeg, „Torzo Dade Topića", Brkovi su objavili svoj novi, sedmi po redu, studijski album.

           Pored mogućnosti da ga besplatno skinete sa oficijalnog sajta benda, „Hormon sreće" možete preslušati i na službenoj YT stranici benda, Brkovifolk, a dostupan je i na svim većim digitalnim servisima (Deezer, Spotify, Amazon, Itunes…).

Roberto Pavić je autor fotografije na omotu albuma, dok je dizajn covera delo Daška Milinovića.

            Paralelno sa novim albumom, Brkovi su objavili i nova četiri video spota za pesme sa novog albuma. Pored naslovnog singla "Hormon sreće", svoje video-premijere su dobile i pesme "Mazda", "Lenta" i "Priča se o gradu". Sve ih možete pogledati na  youtube stranici Brkovifolk.

            Brkovi su godinama unazad jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Ove godine su, do sada, ostavili iza sebe već 20 nastupa, čeka ih burno festivalsko leto, a odavno su zakazani i veliki koncerti u zagrebačkom Domu sportova 20. oktobra i veliki beogradski koncert 03. novembra u Hali sportova "Ranko Žeravica".



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku