Jelena Andonović objavila EP "Najbolja" i predstavila spot za istoimenu pesmu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jelena Andonović, muzičarka i spisateljica iz Beograda, objavila je novi singl pod nazivom „Najbolja". Muzički video spot za pesmu snimao je i režirao Jakov Simović, a montirao Miloš Kasalović. U spotu se, pored Jeleninih prijatelja i kolega, pojavljuje i glumac Žarko Stepanov.

Spot "Najbolja" možete pogledati OVDE


Singl "Najbolja", nalazi se na istoimenom EP izdanju, podignutom na sve digitalne platforme ( Deezer, iTunes, Spotify).


EP "Najbolja"- redosled pesama:

1."Najbolja"

2."Jebeno fantastičan"

3."Opet"

4."Anđeo"


Jelena Andonović trenutno snima album, koji će  izaći na jesen za izdavačku kuću Menart. Producent albuma je Petar Rudić, sa kojim je Jelena već sarađivala na prethodnim singlovima „Jebeno fantastičan", „Opet" i „Anđeo".  Muzičku ekipu na albumu čine: Nebojša Keba Zulfikarapašić (gitara), Goran Savić Čaki (bubanj), Aleksandar Dragutinović Šekspir (bas gitara, prateći vokali), Bojan Petković (klavijature).



EP "Najbolja" možete slušati putem:

iTunes

Spotify

Deezer


*******

Jelenu Andonović možete pratiti putem društvenih mreža:

Facebook

Instagram




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku