Kantautorsko veče u Grunfu!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Kantautorsko veče na kom će nastupiti Dojo i Nikola Nešković biće održano u već kultnom subotičkom kafeu "Grunf" u subotu 30. juna od 21h. 

Projekat Dojo nastao je početkom 2010. godine, kao samostalni novosadski singersongwriter/lo-fi/film music projekat sa primesom izvornog pevanja iza kog je stajala Dunja Dačić. Muziku projekta Dojo karakteriše netipična kombinacija vokalnih elemenata, koji stvaraju specifičnu atmosferu poput filmske, sa tradicionalnim pevanjem sa Balkana. Dojo je samostalno izdala EP "Endings", album "Solstice" i singl "Mist", a u Grunfu će izvesti i pesme sa novog EP-ja "Wings of Water".

Nikola Nešković je kantautor iz Velikog Gradišta, Srbija. Autorske pesme stvara od 2000. i poznat je kao (izmenavremena) i Wystan Whitman. Živi i radi u Novom Sadu i sarađivao je sa umetnicima kao što su Ed Askew, Ivan Čkonjević, Novi je Odmetnik i Pjesnik Dodira. Nakon dva prošlogodišnja EP-ja – "Praskozorja" sa Izneverenim Očekivanjima (Etiketa 4) i "Zapevaj" (Pop Depresija) i mini turneje sa Giletom & Magic Bush, ove godine oglašava se singlom "Maj".

Svirka počinje u 21h i ulaz je besplatan.

Linkove ka Youtube, Bandcamp i drugim kanalima možete da nađete ovde:

Dojo:
https://dojod.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/dojodunja/videos
https://soundcloud.com/dojod

Nikola Nešković:
https://nikolaneskovic.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCoc-x0v91pydD9RzQYuPQnQ
https://soundcloud.com/izmenavremena-1



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku