Novi singl Shommy Woodmana



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Miroslav Kraupa, muzičkoj publici poznat kao Shommy Woodman, objavio je novi singl pod nazivom "Oči" u izdanju beogradskog Ammonite records-a.

Umetnik koji je muzikom počeo da se bavi osamdestih godina XX veka kaže da je singl „Oči" nastao kao posledica neverovatnog iskustva koje je imao - sanjajući pesmu.

- U trenutku sam se trgao iz sna i shvatio da ta pesma uopšte ne postoji, da je refren koji sam čuo u stvari soundtrack sna i da još uvek nije ispario iz moje glave. Zgrabio sam telefon, otrčao u kupatilo, uključio snimanje i otpevao refren. Kasnije sam shvatio da nije moguće da već sledećeg dana ne krenem da radim na pesmi.

Shommy napominje da novog albuma neće biti, ali da ljubitelji njegovog rada svakako mogu očekivati nove pesme.

Miroslav Kraupa je karijeru je započeo u srednjoj školi, kao gitarista smederevskih punk bendova, koji su radili pod uticajem Sex Pistolsa. Početkom 90-tih privukao ga je novi pravac koji je spojio RnR i klubsku muziku, kada je oformio šestočlani bend Bioskop.
Pod pseudonimom Shomy Woodman prvi put pušta muziku 2001. godine posle selidbe u Kanadu. Debitantski solo album, pod nazivom "Shinapra", objavljuje 2014. a materijal predstavlja kompilaciju najboljih pesama koje je do tog momenta napravio.

https://www.youtube.com/watch?v=VEAOVHwIT4o




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku