Šansa za mlade bendove: U toku je konkurs za festival Rokerijada 2018Sviđa ti se? Javi ostalima!

Festival Rokerijada 2018, čije je održavanje najavljeno za 31. avgust i 1. septembar u Petrovcu na Mlavi, raspisao je konkurs za mlade bendove sa teritorije Republike Srbije koji je otvoren do 30 juna.


Pravo prijave na konkurs imaju svi mladi autorski bendovi iz Srbije, bez obzira da li imaju ili nemaju zvanično diskografsko izdanje, a čiji prosek ne prelazi trideset godiina. Sve detaljnije informacije o prijavi mogu se naći na sajtu https://rokerijada.fabrika.pt/konkurs/. Selekciju pet bendova koji će nastupiti u finalu odabraće stručni žiri, dok će jednog finalistu izabrati publika online glasanjem. Spisak svih finalista biće objavljen do 5. avgusta na sajtu festivala.


Najbolji bend očekuju vredne nagrade kao što su: snimanje tri numere u studiju Mr Sound, izdavane singla pod etiketom Lampshade Media, snimanje video spota u produkciji Mravac Video, revijalni nastup na sledećoj Rokerijadi, kao i PR podrška u trajanju od godinu dana.


Dak Music Shop iz Kragujevca pripremio je nagrade za najbolje pojedince na festivalu.  


Kao što je ranije najavljeno, vodeće ime ovogodišnje Rokerijade jeste Vlatko Stefanovski koji će nastupiti u formi trija, a na pozornici će prodefilovati i lokalni autorski bendovi, dok će prateći program festivala činiti radionice, izložbe, itd.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku