RIVERSIDE predstavili novi singl kao najavu albuma



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Čuveni poljski prog rock bend RIVERSIDE objavio je pesmu Vale of Tears, prvi singl sa svog predstojećeg, sedmog po redu, studijskog albuma Wasteland.

Wasteland izlazi 28. septembra za izdavačku kuću Inside Out Music. Vizuelni identitet albuma efektno je realizovao dugogodišnji saradnik benda, čuveni dizajner Travis Smith (Opeth, Katatonia, Devin Townsend, Anathema, Amorphis). Pesme na ovom izdanju su prve koje je bend komponovao kao trio nakon tragičnog gubitka gitariste i jednog od osnivača benda Pjotra Grudžinskog koji je preminuo 2016. godine.

Wasteland spisak pesama:

1. The Day After
2. Acid Rain
3. Vale Of Tears
4. Guardian Angel
5. Lament
6. The Struggle For Survival
7. River Down Below
8. Wasteland
9. The Night Before

Album je dostupan za naručivanje preko sajtova Inside Out, Burning Shed, Nuclear Blast kao i na digitalnim platformama iTunes, Spotify i Deezer: https://riverside.lnk.to/Wasteland



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku