TAKT fest - za sve kantautore i njihove fanoveSviđa ti se? Javi ostalima!

Tradicionalno Akustično Kompozitorsko Takmičenje (TAKT fest) organizuje se sedmu godinu za redom u Novom Sadu, a cilj festivala je promocija autorske, akustične muzike mladih izvođača i muzičkih grupa, bez obzira na žanr i iskustvo.


Festival traje dva dana (25. i 26. avgust), prvog dana su kvalifikacije, dok će drugi dan biti rezervisan za finale. Više o propozicijama festivala, kao i formular za prijavu, možete da pronađete na sledećem linku: http://www.kulturanova.org/taktfest/prijava.php


Budući da neafirmisani izvođači često nemaju prostora na velikim festivalima, festivali poput TAKT festa, idealna su prilika za početak njihove uspešne muzičke karijere. Najbolji način da mladi, neafirmisani muzičari dopru do veće publike jesu nastupi, a TAKT festival im pruža priliku da predstave  rad pred odabranom publikom, istinskim ljubiteljima kantautorske muzike. Festival se održava u prostorijama Kulturnog centra LAB, koji je poznat po svom prijatnom ambijentu koji okuplja kreativce iz čitavog regiona.


TAKT fest je namenjen pojedincima i grupama koje su neafirmisane i koje žele da svoju muziku predstave pred željenom publikom, a i sturčnim žirijem. S obzirom na to da su članovi žirija renomirani muzičari, koji imaju iskustva i znanja u oblasti muzičke industrije, oni su kompetentni da odluče o tome ko je među izvođačima najbolji i kome treba pružiti podršku u daljem radu.


Organizator TAKT festa je Asocijacija Kulturanova, nevladina, neprofitna organizacija osnovana radi popularizacije i afirmacije duha umetnosti i kulture. Organizacija je osnovana maja 2001. godine u Novom Sadu. Organizacija svoj rad fokusira na razvoju urbane kulture mladih i podizanju svesti o svim relevantnim pitanjima u društvu, s vizijom izgradnje kreativnog prostora za omladinu Novog Sada i regije.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku