Detroit Groove Gang predstavili singl “Sacred Moonlight”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Detroit Groove Gang je Rock 'n' Roll kolektiv. Prijatelji povezani u ljubavi prema glazbi. Nastao spontano nakon zajedničkog gledanja filma "Get On Up" o životu Jamesa Browna.

Pjesma "Sacred Moonlight" četvrti je singl s EP-a Roll with Detroit. Inspirirana je serijom "Black Mirror", mjesečinom, utjecajem tehnologije na ljudski život i međuljudske odnose te Old Smugglerom. Glazba i tekst su nastali u jednoj večeri. Detroit Groove Gang možete poslušati uživo na predstavljanju kompilacije "It came from the Garage Vol. 2" u klubu Močvara 6. rujna ove godine.  

Spot su montirali članovi kolektiva i u njemu se, uz free-to-use snimke skinute s interneta, nalaze i snimke benda s njihovog prvog nastupa koji se održao u zagrebačkoj galeriji Greta. Te snimke snimila je prijateljica benda Zoë.

Link na kojem možete pogledati spot za singl "Sacred Moonlight":
https://www.youtube.com/watch?v=ZslXwht0Jk0

Album "Motor City Funk" i EP "Roll with Detroit" izašli su 20.4. ove godine za izdavačku kuću Juda Records. Možete ih preuzeti na:

https://detroitgroovegang.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/detroit-groove-gang
https://www.deezer.com/en/artist/14632269

Sljedeće izdanje benda nosit će ime Old Smuggler Sessions.

Više o bendu saznajte na:
https://web.facebook.com/detroit.groove.gang




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku