Punk Parada 2 18. avgusta u PožegiSviđa ti se? Javi ostalima!

Nakon prve prošlogodišnje pank manifestacije, u Požegi se 18.avgusta 2018. (subota) održava druga po redu Punk parada. Na ovogodišnjoj paradi učestvuju sledeći bendovi: Atheist rap (Novi Sad), Gužva u 16-ercu (Osijek), Keni nije mrtav (Kruševac) i U prolazu (Užice).

Atheist rap ne moramo posebno predstavljati, osim napomene da će njihovom svirkom biti ispravljena istorijska nepravda i Požega upisana kao recka u njihov bogati opus posećenih gradova i sela i prezadovoljnih posetilaca i posetiteljki koncerata.

Gužva u 16-ercu, prekaljeni osiječki pankrok bend i njihova prva svirka u zapadnoj Srbiji i prilika da konačno uživo otpevamo zajedno sve stvari zbog kojih ih volimo i pokažemo da smo i dalje tu, a ne da nas više nema.

Keni nije mrtav iz Kruševca su bend koji postoji godinu dana, ali već su nakupili gomilu svirki i spremni dolaze u Požegu i zaduženi za melodični doprinos Punk paradi.

U prolazu su mladi užički pank bend koji garantuju da će nas izuti iz martinki i dobro zagrejati i pokazati da Užice polako postaje opasna hardkorpank prestonica.

Ulaz je BESPLATAN za sve, svirka počinje u 21 sat, a mesto dešavanja je bašta Kluba mladih u ulici Uče Dimitrijevića 3 u Požegi. Pivo je hladno, mesto otvoreno i za najmlađe posetioce i kućne ljubimce, a Požega i dalje lako dostupna putem svih vidova transporta. DOBRODOŠLI!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku