Above Us The Waves i Frozen Moonlight 21. u Fabrici



Sviđa ti se? Javi ostalima!

https://www.facebook.com/events/283685525578736/

Petočlani grčki sastav ABOVE US THE WAVES zvuči moćno, sa heavy rifovima i snažnim melodijama… spojio je melodični death metal i post hardcore. Njihov debi album "Anchors Aweigh" (Spreading Dysphoria Industries) pokupio je sjajne kritike, između ostalih i u kultnim magazinima RockHard i Metal Hammer, a Sonik magazin ga je proglasio izdanjem 2013. godine. 

Njihovi energični živi nastupi preporučili su ih brojnim festivalima (između ostalih i Rock-Off u Istanbulu 2014 sa Megadeth, HIM, Gojira, Amon Amarth) a kao prateći bend svirali su sa velikim imenima kao što su: Unearth, Comeback Kid, Caliban, Defeater, Rotting Christ

Produkciju njihovog poslednjeg ostvarenja "Rough On High Seas" potpisuje Jay Maas (Defeater, Bane, Vanna, Capsize). U junu 2018, njihov album za svetsko tržište objavio je Growl Records.

Facebook: https://www.facebook.com/autwband
Video: https://www.youtube.com/watch?v=FbUMItpZH24

Domaća podrška biće FROZEN MOONLIGHT, moderan melodični metal/metalcore petočlani bend koji iza sebe ima nekoliko EP izdanja i najavljuje debi album za početak naredne godine. 

Facebook: https://www.facebook.com/FrozenMoonlightNS/

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara modu da se kupe u CD Shopu Mungos i na prodajnim mestima Gigstixa.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive