"Kal juga" na Sajmu knjiga!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Poštovani prijatelji fantastike,

Čini se da priča o Lepenskom viru i Srbiji s početka 18. veka, čitaoce nije ostavila ravnodušnim, obzirom da će se na predstojećem Sajmu knjiga u prodaji naći drugo izdanje romana Kal juga. To znači da je za nešto manje od pet meseci rasprodat prethodni tiraž, štampan u 1000 primeraka.

Istorijski roman sa elementima fantastike „Kal juga“, moći ćete da nabavite na 63. sajmu knjiga, na štandu IK Strahor (Iznad ulaza u glavnu halu, na prstenu).

Autor Mladen Milosavljević će potpisivati roman u petak 26.10. od 18h.

Hvala svima na podršci, lepim rečima i interesovanju za ovaj skromni prvenac, posvećen manje poznatim temama iz naše nacionalne istorije, oplemenjen diskretnim daškom arheologije i folklorne fantastike.

Nešto više o samom romanu možete pročitati ovde - http://www.art-anima.com/…/kal-juga-prvenac-mladena-milosav…

Vidimo se na sajmu!





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive