Mini fest – izložba minijatura i maketaSviđa ti se? Javi ostalima!

Mini fest – izložba minijatura i maketa predstavlja novi projekat udruženja „Kreativna oštrica“ iz Požarevca koje se širem auditorijumu prvi put predstavilo organizovanjem festivala stripa i karikatura („STRIKA FEST“) u svom matičnom gradu i pojedinim mestima širom Braničevskog okruga.


Ideja aktivista ovog udruženja je da svim zainteresovanim posetiocima festivala-izložbe približe umetnost i lepotu pravljenja minijatura i diorama. Posetioci će biti u prilici da kroz radionicu koju će održati brojni izlagači iz raznih gradova Srbije dobiju saznanja kako se zapravo izrađuju makete, što će svakako biti najinteresantnije najmlađim posetiocima. Takođe, posetioci će biti u prilici i da kupe pojedine eksponate, a na samoj izložbi biće postavljen i štand figura i igračaka koje će zavredeti pažnju svakog kolekcionara.

Festival će se održati 27.10.2018. godine u holu ispred male sale Centra za kulturu u Požarevcu, u periodu od 12:00 do 20:00 časova. Festival se 28.10.2018. godine seli u Golubac jer udruženje „Kreativna oštrica“ i Narodna biblioteka iz Golupca već godinama uspešno sarađuju na polju organizacije kulturnih događaja.

Ulaz za sve posetioce festivala je besplatan, a svi zainteresovani za radionicu maketa mogu se prijaviti na brojeve telefona udruženja „Kreativna oštrica“ (064/000-39-14 i 062/245-561), ili putem mail-a creative.blade.office@gmail.com.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku