Danga, Paper Animals i Johnny Blunt ove subote u Jazz Bar CentruSviđa ti se? Javi ostalima!


Bendovi Danga, Paper Animals i Johnny Blunt and The Moontown Troubadours nastupiće u beogradskom Jazz Bar Centru u subotu, 1. decembra.

Danga je post-grandž bend nastao u Beogradu, ali niko od njenih članova nije iz tog grada. Stvaramo muziku pod jakim uticajem Sijetl scene 90-ih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku (Block Out, Bjesovi...).

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda oformljen krajem 2016. godine. Članovi benda su Sofija Nedeljković (Vokal), Damjan Jovanović (Gitara), Darko Pasujević (Bass) i Marko Rakić (Bubnjevi). Njihov zvuk kombinacija je snaznih vokala, cudnih ritmova i atmosfericnih melodija. 

Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, a drugi za pesmu "Divison" je početkom novembra:

1. decembra pridružiće nam se još jedan muzičar. Reč je o užičkom kantautoru Matiji Simeunoviću, koji nastupa pod umetničkim imenom Johnny Blunt. Ovog puta se na bini neće naći sam, već sa svojim bendom The Moontown Troubadours. Članovi benda moraju ostati u tajnosti do samog koncerta.  
 
Cena karte na ulazu iznosiće 200 dinara. Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku