Hornsman Coyote posle mnogo godina ponovo nastupa u InđijiSviđa ti se? Javi ostalima!

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće inđijski alternativni kulturni centar Sprat 24. novembra tekuće godine.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta - Hornsman Coyote, gostovaće kao DJ Coyote u Inđiji.

Kako saznajemo, od poslednjeg Kojotovog gostovanja u Inđiji je prošlo više od 15 godina, tada je ovaj muzičar nastupao sa bendom Eyesburn u klubu „Stage".

DJ setu koji je Kojot pripremio za sve posetioce prethodiće tribina/otvorena diskusija, na temu rock and roll/reggae kulture kod nas, kao i osvrt na dosadašnje muzičke radove i uspehe koje je Nemanja ostvario u svetu, kao umetnički ambasador naše zemlje. Ovu tribinu će voditi Marko Todorović, frontmen inđijskog benda Alitor.

Ova manifestacija za cilj ima upoznavanje publike sa situacijom na domaćoj alternativnoj sceni, popularizaciju alternativnih muzičkih žanrova kao i šansu da se fanovi Eyesburna (i ostalih Nemanjinih projekata) upoznaju sa detaljima iz Nemanjine bogate karijere. Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere (Soulfly, Sepultura) i Lee Scratch Perry-ijem (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem).

Početak programa je zakazan za 20h, a cena karte iznosi 300rsd. U cenu karte je uračunato piće po izboru kao i kupon za garderobu.

Event: https://www.facebook.com/events/263914907649059/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku