Humanitarna Gerila #4 za Dragana Jakšić 22.11. u Gerila baru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Humanitarna Gerila ponovo na delu, ovoga puta za momka po imenu Dragan Jakšić!



Za Dragana sviraju Zgodni mladi odmetnici, High Five i Zona Katastrofe! Dođete na odličnu svirku da se super provedemo a od našeg zezanja neko će imati koristi.

Kako? Bendovi sviraju bez honorara, sav novac prikupljen na ulazu i 10% od prometa na šanku idu u fond za Draganovo lečenje :)

Evo i nekoliko reči o njemu:

Dragan Jakšić je sredinom 2016. godine doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede. Uprkos lošim prognozama lekara i malim šansama da preživi i oporavi se, uspeo je da prebrodi najkritičniji period.

Dugo ležanje u komi i teška povreda glave doveli su do toga da je on u potpunosti zavistan od tuđe nege i pomoći. Iako vodi tešku borbu, Dragan se polako oporavlja i svakodnevno vežba u rehabilitacionom centru. Terapeuti su izuzetno zadovoljni njegovim napretkom i sve je bliže cilju da ponovo prohoda i u potpunosti se oporavi.

Za njegov dalji oporavak potrebno je još mnogo truda i zalaganja, ali na žalost i mnogo novca za boravak u rehabilitacionom centru, terapije, razna pomagala, lekove i suplemente.

Pomozimo Draganu i pružimo mu priliku da nastavi tamo gde je stao, da nastavi život samostalnog mladića, koji nije zavistan od drugih ljudi, vrati se normalnom društvenom životu i završi svoje školovanje.

Četvrtak 22.novembar // 21h
Ulaz donacija. Svim snagama za Dragana!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku